Exklusiv foglös kreativitet

 
 
Microbeton1__Kopie.jpg
 
 

Vem är vi?

Emzon Design är återförsäljare av Savameas revolutionerande koncept med microcement som skapar kreativ foglös frihet med exklusiva och attraktiva vägg- och golvbeläggningar som utformas fullständigt individuellt. Varje beläggning är unik och präglas av den skickliga hand som utformar den. En fröjd för ögat med färgstarka kontraster som skapar en trendig, enhetlig och/eller dekorativ yta. Det finns nästan inga gränser för hur Savameas stora sortiment kan användas och förvandlar även mineraliska golv och väggar till riktiga konstverk.

 

Var används våra produkter?

De dekorativa elementen ger mycket goda möjligheter att utforma byggnader in- och utvändigt, till exempel väggar och golv i badrum, duschar, boytor, trapphus, korridorer, uterum och till och med exklusiva spa- och bastuanläggningar, butiker etc. Letar du efter något alldeles extra hittar det hos Emzon Design. Materialet kombinerar den naturliga stenens ursprungliga känsla med de mer lättarbetade, oorganiska byggmaterialens fördelar och resultatet blir unikt, hållbart och problemfria ytor i rum som utformas av och för människor.

01.
VÄGGAR

Skapa väggar som ger ett bestående intryck! Med våra produkter kan du välja färg och struktur för att få det utseende du vill ha. Vår produkter passar lika bra i vardagsrummet som i badrummet, eller varför inte i konferensrummet eller verkstaden?

02.
GOLV

Skapa golv med både finish och funktion! Våra produkter klarar både väta och belastning. Vi skapar golv i badrum, trapphus, korridorer, uterum, vardagsrum och restauranger.

03.
BADRUM

Skapa ditt drömbadrum! Våra produkter kan användas vid badrumsrenoveringar där fullständigt fuktskydd finns. Med enkla medel kan du ge ditt badrum ett helt nytt utseende eller forma det som du vill vid nybyggnation.

04.
kreativt

Skapa bänkskivor till köket, butiksinredning som ger ett enhetligt intryck eller ge den öppna spisen en ny kostym. Bara din fantasi sätter gränsen!

 
 
 
 

“Produkterna är lättarbetade och ger ett vackert & hållbart resultat”

henrik olsson  |  hantverkare

 
 
Microbeton2__Kopie.jpg
 
 

Enbart din fantasi sätter gränserna!

Här nedan ser du arbeten vi utfört. Låt dig inspireras och kontakta oss gärna för ditt nästa projekt!

 
 
 

vill du gå kurs gos oss?

Hantverkare

Vill du ha hjälp med ditt drömprojekt?

Privatperson

 
Keramico2_.jpg